onsdag 28 april 2010

Tracie H

Upptäckte precis en underbar scrappare. Tracie H från UK. Eftersom hon hade en RAK på sin sida kunde jag inte motstå att gå med! Gå in och titta ni också! :)

måndag 26 april 2010

Rolig lift på Skaparlusten


Blev så inspirerad av Skaparlustens Aprillift. Den hade det mesta som jag gillar. Gillade speciellt doodlingen och att den var färgglad!

fredag 23 april 2010

Ny underbar scrapmusik


Äntligen har Radio Dept. kommit med sin nya skiva...ooooh vad det kommer att skapas när den rullar i bakgrunden! :) Här hemma är det lugnt och stilla som gäller. Vår Selma sover,kissar,sover,leker,sover,bajsar,sover,sover,sover så jag har små stunder när man kan passa på!

söndag 18 april 2010

mina nya hyllor


Dumma gipsvägg!! :( Så vansinnigt svårt att sätta upp mina hyllor jag fixade iordning...Får väl använda mig av fästkuddar eller nåt...;)

Längtan...





Hittade en april utmaning hos svenskscrapbooking som passade....Less is more! Jag brukar inte vara så överdrivet krusidullig på mina LO. ;) Ville göra ett experiment som jag har tänkt på länge nämligen att ha ett stort hjärta i bakgrunden men att det ska vara skuret i strimlor...Det var svårare än jag trodde så det blev lite snett kan man väl säga....hrrm...Men jag får väl låtsas att det var meningen och att det blir charmigare då! :)
D ville också vara med och pyssla eftersom jag skulle pyssla om vår Lagottovalp som vi har längtat sååå mycket efter! (Det roliga är att den som längtar mest är C!?!) Nu är nästa uppgift att min svåger ska älska henne! ;) Han har gjort ett litet kort med en handväska i ena hörnet eftersom han tyckte att det passade. Förklaringen var att eftersom det är en tjej så gillar hon nog att bita sönder handväskor hellre än skor... :D

lördag 17 april 2010

Minialbum






Några vänner har fått en söt liten dotter och då passar det ju bra med ett minialbum! ;)
Ett litet smakprov kommer här och jag hoppas att de inte ser det innan jag har hunnit att lämna det vilket förhoppningsvis är innan deras dotter börjat skolan....

lördag 10 april 2010

Tack kära mamma ♥



Det här fina smycket hade jag önskat mig länge... Sen en dag låg det bara där... :) Blir så inspirerad av alla smycken av Bjorg. De är så vackra och speciella!

Crop hos Brunsons



Sååå roliga utmaningar hos Brunsons mellan den 1-11/4. Synd att jag bara hann med en... :( Men det är fortfarande tid kvar för er andra! :)