onsdag 30 juni 2010

11 dagar kvar...


Så roligt att några är med på min blogcandy! :) Verkar som att ringen med träimitation är populär och jag håller med om att den ser sååå snygg ut!!
Jag och D drar vinnaren imorgon!
Jag har hunnit göra en LO på min favvobakgrund som vanligt...
Den passar in under fotbollsVM eftersom min pysselhörna inte har
fått lika mycket uppmärksamhet som vanligt! ;) Ses imorgon!

måndag 7 juni 2010



Jag måste bara fira att jag har upptäckt den här underbara bloggvärlden! ;)
Det finns så många underbara människor som också älskar att skapa! Det härliga är också att alla har så olika stilar och det finns liksom inget rätt
eller fel... Man kan hitta så mycket inspiration som gör att man kan skapa för
att man själv vill det och gör att man mår bra! Tror nämligen att det här med
att göra kreativa saker med sina händer är så nyttigt!! Om ni vill vara med så länka till min bloggcandy i er blogg och lämna sen en kommentar här! Är du den glada vinnaren så får du ett presentkort på en supersnygg ring hos dillondesignsetsy.com!! Candyn är öppen till den 30 juni 23:59!
Kram till er

I have to celebrate that I've discovered the wonderful world of blogger! ;)
There are so many wonderful persons that love to create and a thing I really like is that there are no specific rules that you have to follow and everyone can create their own style. I truly believe that crafting is healthy! If you want to wear a really cool ring this summer from dillondesigns all you have to do is link to this candy on your blog and then leave a comment here. The candy ends June 30 23:59 (Swedish time that is! ;)(Yes it is open international because the
giftcard will be sent by email and international shipping is included.)

söndag 6 juni 2010







Den här bilden från London har jag velat scrappa länge men jag har inte riktigt fått till det! :) Har märkt att jag tycker det är svårt att scrappa stora bilder så den blev inte speciellt stor direkt! ;) Hanna fick gladeligen ställa upp med mig och posera eftersom jag älskar blåa dörrar! Hon förstod nog inte riktigt fascinationen men det kan ju bero på att hon ser blåa dörrar oftare än mig! ;)

I´ve wanted to use this picture from London for a long time but I couldn´t get it right. I´ve noticed that I find it hard to scrap large photos so this one came out very tiny. :) Hanna was forced to pose with me in front of a blue door because I just LOVE them, but I think she gladly did! :) I don´t think she quite understood my fascination but I guess that is because she walks by blue doors way more often than I do! ;)

Blogcandy hos danska Marie


Känns alltid bra att man flyttat närmare Danmark! Synd att det är så svårt
med språket annars hade jag gärna flyttat över sundet! (Om det nu är ett sund)
De har såå många underbara designers och härlig stil! Därför blev jag inte
så förvånad när jag hittade en underbar danska som gör så snygga saker! Gå in
och var med på hennes bloggcandy, den slutar inte förrän sista juni!

It always feels good that We have moved closer to Denmark. Too bad I´m struggling
with the language. They have so many wonderful designers and a lovely taste for
colourful things. Therefore I was not surprised when I discovered an amazing Dane who makes beautiful things. Check out her blogcandy. It is open entire June!

lördag 5 juni 2010

Mannen i den vita hatten (16 år senare)



Min älskade F! Eftersom inte alla minnen vi har tillsammans får plats på en LO så har jag valt att inte ha någon journaling på sidan utan istället har jag fyllt hela baksidan! ♥

torsdag 3 juni 2010

Snurra runt runt...



Min son kan verkligen inte få nog av karuseller... Om era barn också gillar att bli snurriga så kan jag rekommendera en tur till Hansa Park i norra Tyskland. Man behöver bara betala inträde och sen kan man åka allt på området. Det är roligt för alla och tom. fyrbenta små vänner får en liten present med påsar och vattenskål och lite annat! Väl värt varenda krona! Annars är det ju inte helt fel att vara på hemmaplan nu när det börjar bli SOMMAR!!

onsdag 2 juni 2010

Juni månadsutmaning hos Scrap & Tryck


Psst....Gå in på Scrap & Tryck i Vedum. Det är en fördel om ni gillar att frossa i rosa och brunt på en LO och sen skicka in den! ;)