fredag 28 januari 2011



Tusen tack till That's just so cute! Jag vann deras färgutmaning och priset var ett kit från Studio Calico!!!! Tror knappt att det är sant... Har så länge velat beställa hos dom men det känns så tråkigt om man åker på att betala skatt på paketet. Det är ju redan lite dyrt från början! That's just so cutes logo man får gör ju att man inte kan motstå att vara med i deras utmaningar för vem vill inte ha en turkos skrivmaskin i sin blogg! :) För övrigt vill jag tipsa om att man kan vinna en plats i Marolles online kurs. Hon ska ha en kurs som heter "Enjoy Life" och minialbum är på agendan! Jag har redan anmält mig och jag lovar att man inte blir besviken. Hon är en härlig dansk tjej som gör sååå fina saker!


THANKS SO MUCH to That´s just so cute! I won their colourchallenge and the price was a kit from studio Calico!!! Can hardly believe it. I've wanted to order a kit from them for months but because you don't know if you have to pay extra taxes I've stopped myself! I've signed up for Marolles online class!! If you like to join - let's do it! Or you can win a spot until Feb 13. Look at my sidebar!

6 kommentarer:

  1. Först måste jag ju självklart gratulera till vinsten och sen säga att du har en underbar blogg full med insperation. Första gången jag tittar in men kommer absolut tillbaka. Trevlig helg. Kram

    SvaraRadera
  2. OMG! vilken grej. Jag saknar verkligen deras paket. om jag kommer igång med scrappandet igen så vill jag gärna börja prenumerera igen. just nu känns scrappandet långt borta men jag saknar det massor.
    jag gillar din blogg :)

    SvaraRadera
  3. Såklart du vann!! =))) Stort Grattis!!

    SvaraRadera
  4. tillykke!! gratis !! hvor er det sejt :)

    SvaraRadera
  5. Grattis! Nu får du oxå en skrivmaskin ju:-)
    Jag prenumererade på Calico under 2 år men tröttnade på all cardstock, jag använder ju knappt det...annars var det bra tycker jag!

    SvaraRadera